Avoimet ovet Kauttuan Ruukinpuistossa

Kauttuan Ruukinpuistossa järjestettiin viime lauantaina 10.10.2015 avoimien ovien päivä. Mukana oli Ruukinpuistossa toimivia yrityksiä kuten Euran Kunnon Koti Oy, Jokisauna, Makeistamo, Kirpputori Pehtoori, Kauttuan tehtaitten museo, Pyhäjärvi-instituutti, Ompelupalvelu Pirjo Aro, Kahvila Kyöpeli ja Kauttuan Klubi. Avoimiin toimijoihin pääsi tutustumaan klo 13-16 välisenä aikana ja perille opasti alueesta tehty kartta. Mukavasti väkeä olikin liikkeellä ja Pyhäjärvi-instituutin vieraskirjaan kirjoitti nimensä 62 ulkoilijaa. Pyhäjärvi-instituutissa oli tarjolla tietoa Villa Ahlströmista ja Pyhäjärvi-instituutin toiminnasta. Päivän päätteeksi pääsi vielä osallistumaan Euran kunnan, Ala-Satakunnan Ympäristöseura ry:n ja A. Ahlström Oy:n kunnostaman luontopolun avajaisiin. Kiitos kaikille kävijöille!

20151010_095647582_iOS

Pyhäjärvi-instituutin salista aukeaa kaunis näkymä puutarhaan ja Pyhäjärvelle.

20151010_095606773_iOS

Saliin oli kerätty tietoa Pyhäjärvi-instituutin toiminnasta.

20151010_095703350_iOS

20151010_095721405_iOS

Kussakin pisteessä oli jaossa karttoja avoinna olevista toimijoista. Kaikki karttansa palauttaneet osallistuivat arvontaan. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

LuontopolkuRuukinpuisto

Luontopolku alkaa instituutin pihasta, alppiruusutarhasta, ja sen alusta löydät kartan koko polusta. Polku kulkee alppiruusutarhan läpi, nurmikon reunaa pitkin, kunnes sukeltaa rannasta metsään ja seurailee Eurajokivartta. Reitin varrelle on asennettu luonnosta ja ympäristöstä kertovia tauluja. Lisätietoja löydät myös taulujen QR-koodeista.

Share