Yhteystiedot

Instituutin henkilöstö koostuu monipuolisista ruoantuotannon ja ympäristöalan osaajista, joiden vahva ammattitaito takaa projektien sujuvuuden sekä korkealaatuisen toteutuksen.

Osoite

Pyhäjärvi-instituutti
(Pyhäjärvi-instituuttisäätiö sr)
Teollisuustie 4
27510 Eura

Sähköposti

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. 

Henkilökohtaiset sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)pji.fi

Puhelin

+358 44 034 4054

Laskutustiedot

Hyvä yhteistyökumppani, lisätietoja laskutuksestamme lyödät täältä.

Y-tunnus

0773351-4

Seuraa meitä

Tutustu osaajiimme

Teija Kirkkala

Toiminnanjohtaja, FT (biologia)
+358 50 343 0432
  • strateginen johtaminen ja kehittäminen
  • verkostoituminen
  • kansainväliset asiat
  • talous- ja rahoitusasiat

Tero Forsman

Kehittämispäällikkö, FM (akvaattiset tieteet)
+358 44 034 4050
  • vesienhoitoon liittyvien toimenpidekokonaisuuksien suunnittelu ja käytännön toiminnan koordinointi ja ohjaus
  • vesistöihin liittyvä neuvonta ja koulutus
  • kalataloudelliset ja kalabiologiset selvitykset

Sauli Jaakkola

Kehittämispäällikkö, MMM, agronomi
+358 44 045 6423
  • ruokaketjun kehittämiseen liittyvien toimenpidekokonaisuuksien suunnittelu ja käytännön toiminnan koordinointi ja ohjaus
  • alkutuotannon asiantuntijatehtävät
  • maanviljely, luomuviljely
  • peltomaan rakenne ja vesitalous, ravinteiden kierrätys
  • torjunta-aineettomat kasvinsuojelumenetelmät

Marko Jori

Sisältöjohtaja, DI (tuotantotalous), insinööri (elintarviketekniikka)
+358 50 380 1621
  • hankkeiden operatiivinen suunnittelu ja koordinointi
  • elintarvikealan kehittämispalvelut ja räätälöidyt koulutukset yrityksille
  • hygieniaosaamiskoulutukset, hygieniapassitestaaja

Lauri Anttila

Asiantuntija, FM (akvaattiset tieteet)
+358 44 034 4062
  • Pyhäjärven suojeluohjelman koordinointi
  • vesienhoidon hankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • kalataloudelliset selvitykset ja kunnostustarvekartoitukset
  • vesistöihin liittyvä neuvonta
  • sertifioitu näytteenottaja, vesinäytteenotto ja -mittaus

Ellinoora Havaste

Asiantuntija, FM (mediatutkimus)
+358 44 034 4028
  • viestinnän asiantuntijatehtävät
  • ruokaketjun kehittämisen hankkeiden toteutus

Reija Hietala

Asiantuntija, FT, dosentti (maatalousmaantiede)
+358 44 034 4051
  • ruoantuotannon kehitysnäkökulmat, ruokaturva, kestävä kehitys
  • maatalouden ympäristöpolitiikka, maatalouden ympäristönhoito

Ville Kangasniemi

Asiantuntija, FM (akvaattiset tieteet)
+358 44 034 4023
  • vesienhoidon hankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • kalataloudelliset selvitykset ja kunnostustarvekartoitukset

Essi Kiiskinen

Asiantuntija, FM (ekologia)
+358 44 491 8609
  • vesienhoitoon liittyvien hankkeiden toteutus
  • kenttätyöt

Oskari Lahtinen

Asiantuntija, MMM, agronomi, väitöskirjatutkija (HY) 
+358 44 034 4066
  • ruoantuotannon elinkaariarviointilaskelmat
  • ruoantuotannon ympäristökestävyyden edistäminen

Päivi Laine

Asiantuntija, FT (ekologia)
+358 44 034 4067
  • vesienhoitoon liittyvien hankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • vesiensuojeluun ja vesistöihin liittyvä koulutus ja tiedonvälitys
  • sertifioitu näytteenottaja, vesinäytteenotto ja -mittaus

Lauri Leino

Asiantuntija
opintovapaalla
  • vesienhoitoon liittyvien hankkeiden toteutus

Sanna Lipping

Asiantuntija, MMM, agronomi (agroekologia)
+358 44 034 4024
  • ruoantuotannon kestävyyskysymykset
  • luonnon monimuotoisuus maatalousympäristössä

Mervi Louhivaara

Asiantuntija, ETM (elintarviketeknologia/ maitoteknologia), AmO
+358 44 034 4029
  • ruokaketjun kehityshankkeiden toteutus
  • elintarvikelainsäädäntöosaaminen, pakkausmerkinnät ja uuselintarvikkeet

Jaana Luojus

Asiantuntija, tradenomi (ylempi AMK)
+358 44 034 4055
  • projektien rahoituksen kohdentaminen
  • budjettien seuranta, raportointi ja analysointi
  • raporttien tulosten viestintä sidosryhmille
  • yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa

Pekka Maijala

Asiantuntija, FT, dosentti (biotekniikka)
+358 44 034 4068
  • biomateriaalit, elintarvikeprosessit, fraktioinnit, jalostus 
  • elintarvike- ja biotalousalan hankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • elintarvikealan ja kiertotalouden alueellinen strategia- ja yhteistyö
  • elintarvikealan kiertotalouden edistäminen ja uudet lisäarvotuotteet

Jani-Petteri Niemi

Asiantuntija, KTM (yritysten ympäristöjohtaminen)
+358 44 034 4061
  • alkutuotannon vastuullisuus
  • prosessikuvaukset
  • yritysten ympäristöjohtaminen

Johanna Pihala

Asiantuntija, agrologi (AMK)
+358 44 034 4063
  • alkutuotannon asiantuntijatehtävät
  • kasvisten ja erikoiskasvien viljelyn kehittäminen
  • viljelykokeiden ja pilotointien suunnittelu, toteutus ja seuranta
  • luonnontuotteet ja keruualueiden luomusertifiointi

Hannu Pitkänen

Kehitysjohtaja, InnoAgro Oy:n toimitusjohtaja, LitT (fysiologia)
+358 44 288 8106
  • InnoAgro Oy:n
    • strateginen johtaminen ja kehittäminen
    • hallinto ja hallinnon kehittäminen
    • talous- ja rahoitusasiat
  • työsuojelu

Laura Reuna

Asiantuntija
+358 44 034 4026

Riikka Roivainen

Asiantuntija, KM (kotitalousopettaja), luontoalan at
+358 44 034 4069
  • ruokaketjun kehityshankkeiden toteutus
  • ruokakasvatus
  • ruoka-alan oppilaitosyhteistyö

Jari Ruski

Asiantuntija, agrologi (AMK)
+358 44 034 4025
  • alkutuotannon asiantuntijatehtävät
  • alkutuotannon kehittämishankkeiden toteutus
  • hiiliviljely

Henna Ryömä

Asiantuntija, ympäristöteknologian insinööri (AMK), media-alan at
+358 44 034 4058
  • JOKIohjelman koordinointi
  • viestinnän koordinointi
  • vesienhoidon hankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • ympäristökasvatus (sisältäen asukastyön ja Pyhäjärven kummitoiminnan)
  • sertifioitu näytteenottaja, vesinäytteenotto ja -mittaus

Elina Suonpää

Toimisto- ja tiedotussihteeri, tiedottaja (MTi), yo-merkonomi
+358 44 034 4054
  • reskontra, kilpailutus, hankinnat
  • tiedotus
  • kurssi- ja tilaisuusjärjestelyt

Anna Tuovinen

Asiantuntija, MMM (maaperä)
+358 44 034 4022
  • vesienhoitoon liittyvien hankkeiden toteutus
  • happamat sulfaattimaat

Laura Varjotie

Asiantuntija, FM (elintarvikekemia)
+358 44 045 6403
  • ruokaketjun kehityshankkeiden toteutus
  • elintarvikelainsäädäntöosaaminen, aistinvarainen arviointi