OKRA kokoaa yhteen eri alojen toimijoita

Pyhäjärvi-instituutti osallistuu tänä vuonna OKRA maatalousnäyttelyyn instituutin toimintaa esittelevällä osastolla. Osastomme löytyy paikalta D 345. Mukana on hankkeita, jotka liittyvät alkutuotantoon, viljelymenetelmiin, viljelyolosuhteiden muutoksiin ja tulevaisuuteen, vesiensuojeluun, jätevesineuvontaan ja mm. luomu- ja yrttikoulutuksiin.

OKRA maatalousnäyttelyssä esitellään paitsi koneita, laitteita ja kotieläimiä, myös eri organisaatioiden toimintaa. Näyttelyssä voi tutustua eri laboratorioiden toimintaan, poiketa Sikses Parasta -hankkeen osastolla äänestämässä parasta kesäherkkua, tutustua Biolanin, Soilfoodin tai Luken osastoihin sekä Brahea-keskuksen Kulta-hankkeeseen, keskustella Apetitin tuoteuutuuksista, kurkkia jätevesijärjestelmien kaivorakenteisiin ja aivan ehdottomasti kannattaa käydä Pyhäjärvi-instituutin osastolla osallistumassa kilpailuun. Kilpailun päävoittona arvotaan kahden hengen yöpyminen ja Pyhäjärvi-illallinen tunnelmallisessa Villa Ainossa Kauttualla, Pyhäjärven rannan läheisyydessä.

Ensimmäisenä messupäivänä kävijöitä oli yli 16 700, mikä on hiukan enemmän kuin viime vuonna. Toivotaan messuille paljon kävijöitä ja hyviä ilmoja. Nähtävää löytyy koko perheelle ja niin ammattilaisille kuin yksityishenkilöillekin.

Nähdään messuilla!

Share