Satakunta-mitali Pyhäjärven suojelurahastolle arvokkaasta työstä Pyhäjärven suojelemisessa

008_blogi

Satakuntaliitto on myöntänyt Pyhäjärven suojelurahastolle arvostetun pronssisen Satakunta-mitalin. Mitali luovutettiin Satakunnan vuodenvaihteen vastaanotolla Kankaanpäässä perjantaina 8.1.2016. Samassa tilaisuudessa Satakunta-mitalin sai Jämin jänne pitkäjänteisestä työstä Satakunnan markkinoinnissa hiihtourheilun saralla. Satakunta-mitali myönnetään tunnustuksena erityisen ansiokkaasta toiminnasta Satakunnan maakunnan hyväksi. Mitali voidaan myöntää yksityiselle henkilölle (hopeinen) tai yhteisölle (pronssinen).

Pyhäjärven suojelurahaston puolesta mitalin vastaanottivat Pyhäjärvi-instituutin hallituksen jäsen, kunnanjohtaja Teijo Mäenpää, Pyhäjärvi-instituutin toiminnanjohtaja Teija Kirkkala ja vesistötoimialan päällikkö Anne-Mari Ventelä.

Satakunta-mitalin myöntämisen perusteena Pyhäjärven suojelurahastolle oli arvokas työ Pyhäjärven suojelemiseksi. Suojelurahasto mainittiin esimerkilliseksi toimijaksi, joka kokoaa alueellisia resursseja ja toteuttaa käytännön vesiensuojelutyötä yhteistyössä laajan kansallisen ja kansainvälisen toimijajoukon kanssa.

Mitali otettiin vastaan Pyhäjärvi-instituutissa ilolla ja ylpeydellä. Arvostettu tunnustus kannustaa jaksamaan ja jatkamaan hyvää työtä sekä innostaa kehittämään suojelutyön toimintatapoja edelleen. Satakunta-mitalin kaltaisia palkintoja ei voi koskaan saavuttaa yksin. Yhteistyössä kanssamme ovat toimineet alueen asukkaat, yhdistykset ja yhteisöt, kunnat ja yritykset, yhteiskunnalliset vaikuttajat sekä moninaiset yhteistyötahot Suomessa ja maailmalla.

Kiitos Satakuntaliitolle ja kaikille yhteistyökumppaneillemme! Hyvä työ jatkukoon.

Share