ETUSIVU   »   PROJEKTIT 
PROJEKTIT


Pyhäjärvi-instituutissa käynnissä olevia kehittämishankkeita
Hankenimi on linkki hankkeen sivuille

















Pyhäjärven suojeluohjelma 2014-2020
 
Satakunnan elintarvikealan kehittämisohjelma 2014–2020
 


Yhteistyöhankkeita (Pyhäjärvi-instituutti mukana yhteistyökumppanina)

Valtakunnallinen Aitoja Makuja -hanke (aluetoimija Satakunnassa)

Siikakalojen merkintä


Aiemmin toteutettuja hankkeita

Ahventa verkkoon
Ala-Satakunnan menneisyyden monitieteinen analyysi (AMMA)
Elintarviketalouden ja vesiensuojelun innovaatiorakenteiden ja -osaamisen vahvistaminen Satakunnassa
Esivesi (2009)
Elintarvikeketjun vedet
Elintarviketalouden kehitys ja innovaatiot Satakunnassa
Etelä-Satakunnan neljän järven kunnostus
Kaukokartoitus- ja mittausteknologia prosessipohjaisten valuma-alue- ja järvimallien kytkennässä (CatchLake2)
Kilpailukykyä puhtaasta ruoasta ja puhtaasta ympäristöstä (Rauman seudun KOKO)
Kilpailukykyä Pyhäjärviseudun luonnosta (KIULU)
Kunnostettavien vesiensuojelutoimien nykytila, kunnostustarve ja vaikutus
Köyliönjärven ja -joen ulkoisen kuormituksen vähentäminen (KULKU)
Lohkon ominaispiirteet huomioiva ravinnekuormitusmallinnus ja sen kehittäminen (LOHKO)
Luotettavat tulokset vesistöjen kuormituksen vähentämisessä ja seurannassa
Maaseudun vesienhoidon ja siihen liittyvän yritystoiminnan kehittäminen Varsinais-Suomessa (VSYRMY)
Muuttuva Selkämeri
Pyhäjärviseudun luonto- ja kalastusmatkailukeskus - esiselvitys
Rapu - Innovation and research network in changing climate - case crayfish
Satakunnassa varjellen viljelty
Tulevaisuuden elintarvikeosaajat
Valumavesien hallinta ja käsittely muuttuvassa ilmastossa (Valumavesi)
Vesiensuojelun ja vesistökunnostuksen oppimisverkosto (VOPPE)
Vesistökunnostuksen tekniset innovaatiot muuttuvassa ilmastossa (VINKU)
Yrttiviljely tutuksi  




 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600