ETUSIVU 
6.6.2018   
Yrttejä lautasille! 14.6.2018 klo 13 Kauttualla

Pyhäjärvi-instituutti järjestää 14.6. klo 13 infotilaisuuden, jossa ravintolakokki, biologi Päivi Lehtosen johdolla käydään lävitse, miten erilaisten yrttien käyttöä ruoanlaitossa voi lisätä. Millaisia herkkuja voi loihtia esimerkiksi nokkosesta tai pihatähtimöstä? Voiko apiloita käyttää muuhunkin kuin koristeluun?

Tilaisuus on suunnattu satakuntalaisille alkutuottajille, kokeille, pitopalveluille, ym. ammattitahoille, jotka haluavat monipuolisesti tuotteistaa ruokaratkaisujaan erilaisilla yrteillä. 

Ilmoittautua voit vielä 8.6.2018.






 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.