ETUSIVU 
12.9.2016   
Elintarvikkeiden myyntiajan määrittäminen ja säilyvyyden varmistaminen -teemapäivä 4.10. Hämeenlinnassa

Elintarvikkeiden myyntiajan määrittäminen ja säilyvyyden varmistaminen -teemapäivä järjestetään tiistaina 4.10. klo 10−16 Hämeenlinnassa (Visamäki, B-talo, luokka 323). 

Päivän tavoitteena on osata arvioida tuottamansa elintarvikkeen tai jatkojalosteen turvallisuutta ja säilyvyyttä. Päivän aikana käsitellään elintarvikkeiden hygieenisiä vaaroja, elintarvikkeiden säilyvyyteen vaikuttavia tekijöitä sekä säilyvyyden varmentamisessa käytettäviä menetelmiä ja niiden valintaa. Päivän aikana tehdään suunnitelmia tuotteiden säilyvyyden varmistamiseksi ja kokeillaan muutamia kemiallisia (esim. happamuus, vesiaktiivisuus) ja mikrobiologisia menetelmiä käytännössä. 

Kouluttaja Tuija Pirttijärvi, ETT, yliopettaja, HAMK 

Hinta 60 € / henkilö. Ilmoittautuminen 15.9. mennessä Sanna.Lento@hamk.fi.

Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke (Tiedokas) auttaa pienten elintarvikeyrittäjien osaamisen lisäämisessä ja kannustaa yhteistyöhön.





 







Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600