ETUSIVU 
11.1.2016   
Satakuntaliitto myönsi Pyhäjärven suojelurahastolle arvostetun pronssisen Satakunta-mitalin

Mitali luovutettiin Satakunnan vuodenvaihteen vastaanotolla Kankaanpäässä perjantaina 8.1.2016. Samassa tilaisuudessa Satakunta-mitalin sai Jämin jänne pitkäjänteisestä työstä Satakunnan markkinoinnissa hiihtourheilun saralla. Satakunta-mitali myönnetään tunnustuksena erityisen ansiokkaasta toiminnasta Satakunnan maakunnan hyväksi. Mitali voidaan myöntää yksityiselle henkilölle (hopeinen) tai yhteisölle (pronssinen).


Pyhäjärven suojelurahaston puolesta mitalin vastaanottivat Pyhäjärvi-instituutin hallituksen jäsen, kunnanjohtaja Teijo Mäenpää, Pyhäjärvi-instituutin toiminnanjohtaja Teija Kirkkala ja vesistötoimialan päällikkö Anne-Mari Ventelä.


Satakunta-mitalin myöntämisen perusteena Pyhäjärven suojelurahastolle oli arvokas työ Pyhäjärven suojelemisessa. Suojelurahasto mainittiin esimerkilliseksi toimijaksi, joka kokoaa alueellisia resursseja ja toteuttaa käytännön vesiensuojelutyötä yhteistyössä laajan kansallisen ja kansainvälisen toimijajoukon kanssa.


Mitali otettiin vastaan Pyhäjärvi-instituutissa ilolla ja ylpeydellä. Arvostettu tunnustus kannustaa jaksamaan ja jatkamaan hyvää työtä sekä innostaa kehittämään suojelutyön toimintatapoja edelleen. Satakunta-mitalin kaltaisia palkintoja ei voi koskaan saavuttaa yksin. Yhteistyössä kanssamme ovat toimineet alueen asukkaat, yhdistykset ja yhteisöt, kunnat ja yritykset, yhteiskunnalliset vaikuttajat sekä moninaiset yhteistyötahot Suomessa ja maailmalla.


Kiitos Satakuntaliitolle ja kaikille yhteistyökumppaneillemme!


 Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.