ETUSIVU   »   PROJEKTIT   »   Tiedolla ja osaamisella - aitoja makuja Lounais-Suomesta 
Tiedolla ja osaamisella - aitoja makuja Lounais-Suomesta

Tiedolla ja osaamisella -hanke on Lounais-Suomen elintarvikealan pienyrityksille suunnattu koulutushanke. Hankkeesta vastaavat yhdessä Pyhäjärvi-instituutti sekä Turun yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.

Hankkeen päätavoitteena on nostaa elintarvikealan pienyritysten osaamista mm. seuraavien koulutusteemojen ja -sisältöjen avulla:

uusien ideoiden ja innovaatioiden tunnistaminen ja käyttöönotto
toiminnan ja tuotteiden laadun parantaminen
markkinointi ja markkinoille pääsy
kestävän kehityksen mukainen liiketoiminta
ajankohtaiskoulutukset
tutustuminen parhaisiin käytäntöihin (benchmarking)
verkostoituminen

Hankeen tuloksena parannetaan pienyritysten kilpailukykyä ja kannattavuutta ja Lounais-Suomen rooli johtavana ruoka-aittana Suomessa vahvistuu.

Kohderyhmänä toimivat kaikki satakuntalaiset ja varsinaissuomalaiset elintarvikealan pienyritykset (alle 10 htv) sekä ensiasteen jalostusta harjoittavat pk-yritykset. Toimenpiteet kohdistuvat ensisijaisesti yrittäjiin ja yrittäjiksi aikoviin.

Hankeaika on 1.5.2010–31.12.2013

Lisätietoja:
 
Satakunta
Timo Katila
Pyhäjärvi-instituutti
0440 344 061
timo.katila(at)pji.fi
 
Hanke-esite                  Lähiajan toimet

 
     
 
                             
 
Palaa projektisivulle






Kirjaudu
 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600