ETUSIVU   »   ELINTARVIKEALA 
ELINTARVIKEALA


Elintarviketaloudessa instituutin painopisteinä ovat kasvisketjujen (mukaan lukien viljellyt sienet) kilpailukyvyn turvaaminen, elintarviketurvallisuus, paikallisen ruoan ja raaka-aineiden tunnettuuden lisääminen sekä yrityksille tarjottavan koulutustoiminnan kehittäminen.

Osaamistamme on mm.
  • Omavalvonta- ja HACCP-järjestelmät
  • Työhygieniakartoitukset
  • Työturvallisuuskorttikoulutukset
  • Kalatalouden kehittämissuunnitelmat
  • Kylmäketjutestaukset
  • Hygieniaosaamiskoulutukset ja -testit
  • Räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset
  • Tiedonhaut
  • Uusyritysneuvonta
  • Kehittämisprojektien suunnittelu ja organisointi
  • Kontaktit alan eri verkostoihin
    Käytännössä työskentelemme ajankohtaisissa projekteissa ja myymme osaamistamme palveluina projektien ulkopuolella. Kiinnostuitko osaamisestamme? Ota yhteyttä!
     
    Tutustu aitoja makuja -sivustoon
    Nyt on löydettävissä tietoa erityisesti pienistä jalostavista elintarvikeyrityksistä yhdestä yhteisestä koko valtakunnan kattavasta nettiosoitteesta
    www.aitojamakuja.fi
     
     

    testi






     Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600