Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Ajankohtaista

Tervetuloa Vesiruton hyötykäyttö -seminaariin ja työpajaan 7.9.2017 Kauttuan Klubille (Sepäntie 3, Kauttua). Tutustu ohjelmaan

Neuvontapäivä 5.7.2017 ILMOITA TILASI MUKAAN JA HYÖDY TANSKALAISEN AMMATTILAISEN OSAAMISESTA.

Vihannesseminaari 4.7. Ravintola M...

Tule kuulemaan Yläneenjokitietoa ja tietoa valuma-alueen kuormitustarkkailusta, uusista toimenpiteistä, Rannalle-hankkeen esittely, Yläneenjokivarren virkistyskäytön kehittämisestä ja kyläsuunnitelmien vesiensuojelullise...

Pyhäjärvi-instituutin Tutkimus ja tieto ilmastonmuutoksen vesistövaikutuksia vastaan (TUTTI) -hankkeen kesäkuun uutiskirje on ilmestynyt. 


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600