Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.
Ajankohtaista

TULEVAisuuden alkutuotannon menestystekijät Lounais-Suomessa -hanke järjestää Viljelijä ja ilmastonmuu...

Tervetuloa tutustumaan 30-vuotiaan Pyhäjärvi-instituutin toimintaan lauantaina 8.6.2019 kello 10–14.30 instituutin pihapiiriin (Sepäntie 7, Kauttua).

Tervetuloa oppimaan kasvikosmetiikan valmistusta Pyhäjärvi-instituutin järjestämään koulutukseen 13.–14.6.2019!

Euran kunnan kahdelle metsäalueelle on myönnetty luomusertifikaatti. Sertifioidut alat käsittävät kaksi eri metsäkiinteistöä Naarjoella ja Liessuolla. Luomusertifioidun metsän yhteispinta-ala on noin 250 ha.  Euran metsie...

Koulutuksessa käydään lävitse yleisimpiä luonnosta kerättäviä kauppayrttejä sekä keräämiseen liittyvää lainsäädäntöä ja tuoteturvallisuusasioita. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään poimijakortti, jolla k...


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600

 Käytämme sivustoillamme evästeitä parantaaksemme sivujen käytettävyyttä.
 Evästeasetuksia pääset muuttamaan käyttämäsi selaimen asetuksista.
 Pääset tutustumaan tietosuojakäytäntöihimme tästä.