Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.





Ajankohtaista

keskiviikkona 13.12.2017 klo 9−16 hotelli Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki

Pyhäjärvi-instituutissa järjestetään marras-joulukuussa avomaan yrttien viljelykoulutus. Koulutuksen ohjelma ja lisätiedot tästä. ...

Pyhäjärvi-instituutti ja Satafood Kehittämisyhdistys ry järjestävät "Elintarviketeollisuuden sivuvirtojen iltapäivä" -tilaisuuden Säkylässä Ravintola Myllynkivessä Länsi-Säkylän teollisuusalueella. Tilaisuuden tavoitteena on kartoittaa Satakunnan elintarvikeala...

Lähde ottamaan selvää tuotekehityksen mahdollisuuksista Asiakaslähtöinen tuotekehitys -tilaisuuteen Turkuun (Turun AMK, Lemminkäisenkatu 30) torstaina 9.11.2017. Tilaisuus on maksuton ja kestää aamupäivän. ...

Satakunnasta - Sikses parasta -hankkeessa on toteutettu esittelyvideo. Video tehtiin luomaan monipuolista kehystarinaa ruokaketjun toimijoille ja ko...


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600