Pyhäjärvi-instituutti

Pyhäjärvi-instituutin tehtävänä on edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa.
Erityisosaamisalueita ovat elintarviketalous sekä vesistöjen tila, vesiensuojelu ja -kunnostus. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietouden lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa.
Lisätietoa toiminnastamme esitteessä.





Ajankohtaista

keskiviikkona 13.12.2017 klo 9−16 hotelli Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki Satakunta tuottaa vuosittain...

Maanantaina 6.11.2017 klo 9.00–12.30 järjestetään  Pyhäjärvi-instituuttissa (Sepäntie 7, Kauttuan Ruukinpuisto, Eura)  info- ja keskustelutilaisuus luonnontuotteiden keruusta ja tuotteiden lisääntyneestä kysynnästä jalostuksessa ja ravintolois...

Mikä on mielestä Sikses parasta –äänestyksen voittajat palkittiin 6.10.2017 vuoden maukkaimmassa lähiruokagaalassa Nakkilan Villilän vintillä. Äänestys toteutettiin kuluneen kesän aikana Satakunnasta – Sikses parasta –hankkeen toteuttamana ja äänestää pystyi niin netissä kuin ...

9.10.2017   
Yläneenjokikysely
Rannalle-hankkeessa kartoitetaan Yläneenjoen virkistyskäyttöä ja jokeen ja jokivarteen liittyviä toiveita. Olemme tehneet Yläneenjokikyselyn, johon voit käydä vastaamassa

Jätevesineuvontaa Satakunnassa (JÄNES) -hanke järjestää Laviassa viemäröimättömien alueiden jätevesiasioihin keskittyvän jätevesi-illan. Illassa on mukana JÄNES -hankkeen jätevesineuvojat ja Porin kaupungin ympäristöviraston edustaja. 

Vaarantaako vedenlaadun kehitys tonttien ja mökkien arvon?  Mitä toimenpiteitä mökkiläisenä voit tehdä vedenlaadun parantamiseksi.  Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa Loukostenjärven vedenlaadusta, v...


 Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600